The project is the result of a sequence of spaces that open from the indoors to the outdoors, in an attitude not only of respect with the environment, but also of its absolute veneration.

It may have been this veneration that led the architect to establish a serene dialogue with shapes, a dialogue where essence is always the winner, without leaving to chance any decorative element that might distort the generating philosophy of the program.

The architect has only included the minimum geometry necessary for the walls to harbor and shelter the captivated gaze of those who dwell within them. As always happens when artifices are left out, the result is that the greatest depths of our thousand-year old civilization seem so simple.

IMG_1360buena copiaIMG_1384IMG_1293-2IMG_0684 copiaIMG_0676 copia copia copia